Arctic Creative - White Logo

Arctic Creative

AC Casting

Vi opdaterer løbende denne side med muligheder for skuespillere, locations og andre bidrag til vores produktioner. Hold øje med nye opslag og bliv en del af Arctic Creatives næste projekt.

Søger værter & deltagere
podcast-banner
Nyt Grønlandsk Ungdoms Podcast-Format for Tusaannga

Vi søger engagerede unge mellem 16-22 år til at være faste værter eller gæster i et nyt podcast-format for Tusaannga, skabt specielt til unge i Grønland.

Formatet er stadig under udvikling, men vi har store forventninger til det og ser frem til at skabe noget spændende sammen med jer.

Mere information om produktionen samt datoer vil blive givet, hvis ansøgningen skulle blive aktuel.

Jobbet er lønnet.

Søger Skuespillere
audition-4-young
En landsdækkende kampagnefilm for Sikker- og Ansvarlig Kærlighed

Denne landsdækkende kampagnefilm har til formål at oplyse og skabe dialog omkring seksuel lavalder og hvorfor det er vigtigt at forstå og respektere denne.

Hvem vi søger:

- 3 piger i alderen 14-15 år.
- 1 dreng i alderen 17-20 år.

I vores kampagnefilm bliver følelser fremhævet gennem lyd og musik, uden nogen form for direkte fysisk kontakt mellem skuespillerne. Ansigtsgenkendelse undgås med fokus på skjulte eller ikke-genkendelige ansigtstræk, såsom baghoveder og smil. Dette sikrer en anonym og universel fortælling. Filmen kommer til at have en positiv fortælling og vil have fokus på at tænke sig bedre.

Mere information om produktionen samt datoer vil blive givet, hvis ansøgningen skulle blive aktuel.

Jobbet er lønnet.